Scheepsmoteren Amsterdam

Onderhoud en Service

Ook scheepsmotoren in Amsterdam hebben tijdig onderhoud en service nodig. Dit voorkomt onnodige kosten en dagen dat een schip aan de wal moet blijven liggen. MSZeewolde verzorgt het onderhoud en de service van uw scheepmotoren zowel in Amsterdam als waar ook ter wereld. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij verlenen service en onderhoud op dieselmotoren, diesel generatoren en diesel aggregaten voor de industrie, scheepvaart en pleziervaart. Tevens verzorgen wij het inbedrijfstellen en inspecteren van industriële – en scheepsvoorststuwingsmotoren en leveren wij motor onderdelen en generator onderdelen voor praktisch alle voorkomende merken en typen en alle aanverwante appendages.

U kunt bij MSZeewolde terecht voor nieuwe, gereviseerde en “overhaalde” dieselmotoren en motor onderdelen als wel diesel generatoren als generator onderdelen.

Gevarieerd dienstenpakket

MSZeewolde biedt u in Amsterdam een gevarieerd dienstenpakket dat bestaat uit o.a.:

  • Het verlenen van service, periodiek onderhoud en revisie van (vele merken) scheepsmotoren;
  • Het verzorgen van de (de)montage en constructiebouw van Industriële Installaties;
  • Het verlenen van assistentie bij onderhoud op machines en – of constructies van Industriële installaties;
  • Het verrichten van inspecties van alle soorten motoren en dieselgeneratoren;
  • Het verzorgen van de inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde dieselmotoren en diesel aggregaten;
  • Het leveren van nieuwe en gereviseerde motoren;
  • Het leveren van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen.

Scheepsmotoren Amsterdam

Inspectie- en revisie

Alle diensten die MSZeewolde in Amsterdam of waar ook ter wereld levert, kunnen op verzoek worden voorzien van een revisie,- onderhouds – overhaal – inbedrijfstellings- en – of inspectierapport. Dat geldt zowel voor de door ons geleverde scheepsmotoren in Amsterdam als voor gereviseerde motor onderdelen.

Emissie verklaring

Scheepsmotoren en generatoren moeten tegenwoordig aan strenge milieu-eisen voldoen. Dat geldt ook voor scheepsmotoren in Amsterdam. MSZeewolde is bevoegd om classificatie certificering voor TIER en CCNR op de aan u te leveren diesel motoren, dieselgeneratoren, motor onderdelen en generator onderdelen, af te geven. Hiermee kunt u aantonen dat uw scheepsmotoren in Amsterdam aan de emissie regelgeving op het gebied van uitstoot van CO2 en fijnstof voldoen.

Kwaliteit en garantie

MSZeewolde is een VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf. Wij staan daarom voor kwaliteit. Daarnaast biedt MSZeewolde op alle gebruikte onderdelen 1 jaar of 2000 draaiuren garantie op mechanisch falen.

Meer weten

Wilt u meer weten over de diensten van wat MSZeewolde op het gebied van de scheepvaart, industrie en pleziervaart? Of wilt u een beoordeling van uw scheepsmotoren of aggregaten? Neem dan contact op middels het bijgaande contactformulier of mail ons. Bellen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag.