Scheepsmotoren Den Helder

Full service

MSZeewolde is als VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf, uw partner in Den Helder als het gaat om 24/7 serviceverlening, het onderhoud, het inbedrijfstellen en het inspecteren van industriële – en scheepsmotoren en de aanverwante appendages in Den Helder of waar ook ter wereld.

MSZeewolde is gespecialiseerd in het onderhoud van scheepsmotoren in Den Helder. Wij bieden naast ruime kennis en ervaring op het gebied van techniek op het vakgebied van motoren en scheepsaggregaten veel flexibiliteit. U kunt bij terecht voor onderhoud , service en het “overhalen” van alle typen dieselmotoren, diesel aggregaten, dieselgeneratoren en scheepsmotoren in Den Helder. Daarnaast leveren wij motor onderdelen en generator onderdelen.

Gevarieerd diensten pakket

Bij MSZeewolde kunt u terecht voor een uitgebreid en gevarieerd dienstenpakket:

  • Wij onderhouden en reviseren alle typen scheepsmotoren in Den Helder;
  • Wij onderhouden en reviseren alle voorkomende typen dieselmotoren (o.a. 4-slag Mitsubishi dieselmotoren) en dieselgeneratoren;
  • Wij verkopen gebruikte en nieuwe motor onderdelen en generator onderdelen voor de industrie en scheepvaart.
  • Wij inspecteren scheepsmotoren en dieselmotoren (bijv. na langdurige opslag – of bij schade);
  • Wij verzorgen de inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde motoren en diesel aggregaten;
  • U kunt bij ons terecht voor de levering van nieuwe en gereviseerde diesel en scheepsmotoren;
  • En tot slot, u kunt bij ons terecht voor de levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen.

Scheepsmotoren Den Helder

Onderhoudsrapporten

Alle geleverde scheepsmotoren in Den Helder (waaronder gereviseerde motor delen) kunnen worden voorzien van een uitgebreid onderhouds- of revisie rapport. Ook over de door ons verrichtte onderhouds- overhaal en inbedrijfstellingswerkzaamheden in Den Helder kan een dergelijke rapportage worden verstrekt.

TIER en CCNR

Alle scheepsmotoren in Den Helder kunnen door MSZeewolde worden geclassificeerd voor de TIER en CCNR certificering . Dit kan zowel voor het uitgevoerde onderhoud als voor de aan u geleverde motor onderdelen. Zo weet u zeker dat uw scheepsmotoren en de aan u geleverde motor onderdelen in Den Helder weer voldoen aan de milieuwetgeving.

Garantie

MSZeewolde verleend in Den Helder 1 jaar of tot maximaal 2000 draaiuren garantie op mechanisch falen voor alle door ons geleverde gebruikte motoronderdelen

Prijsopgave aanvragen

MSZeewolde verstrekt u graag een vrijblijvende prijsopgave voor het onderhoud, de revisie over het “overhalen” van uw motor(en) of aggregaten op uw schepen.

Contact opnemen

Zijn uw scheepsmotoren aan onderhoud of revisie toe? Of wilt u meer weten over de diensten van MSZeewolde? Neem contact op middels het bijgaande contactformulier.