Diesel aggregaat

Diesel aggregaat van belang voor continuïteit

Een diesel aggregaat is onmisbaar in de scheepvaart en industrie. Deze wordt gebruikt voor de opwekking van stroom of dient als noodvoorziening indien de reguliere stroomvoorziening uitvalt. Een diesel aggregaat is derhalve essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Daarom is het van groot belang dat een diesel aggregaat altijd werkt. Bedrijfszekerheid is derhalve een absolute voorwaarde. Regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Mechanical Support Zeewolde is uw partner als het gaat om onderhoud en onderdelen voor uw diesel aggregaat.

Specialist

Mechanical Support Zeewolde is gespecialiseerd in het onderhoud en revisie van dieselmotoren en aggregaten. Ook voor het voor “overhalen van uw dieselmotor of aggregaat kunt bij ons terecht even als voor de inbedrijfstelling van dieselmotoren en aggregaten.

Mechanical Support Zeewolde levert onderdelen voor alle typen dieselmotoren en diesel aggregaten zoals:

  • Ge-reconditioneerde koppen;
  • Blokken;
  • Voeringen;
  • Koelwaterpompen;
  • Krukassen;
  • Nokkenassen;
  • Verstuivers;
  • Brandstofpompen;
  • En alle andere noodzakelijke appendages.

Diesel aggregaat

Overige diensten

Naast het onderhoud van uw diesel aggregaat kunt bij ons terecht voor de montage en demontage van industriële installaties en constructies zowel nationaal als internationaal als voor de inspectie van alle machines die op diesel werken (b.v. na langdurige opslag of bij brand en of water schade).

Emissie eisen

Ook voor motoren en aggregaten die op diesel werken gelden tegenwoordig steeds strengere milieu eisen.

Diesel geeft uitstoot van co2, roet en fijn stof etc. Het is daarom belangrijk dat motoren en aggregaten voldoen aan de emissie wetgeving. Mechanical Support Zeewolde is volledig bevoegd voor uw aggregaat een TIER en CCNR classificaties af te geven.

Kwaliteit, service en garantie

Mechanical Support Zeewolde is VCA-VOL gecertificeerd. Onze werkzaamheden voldoen dan ook aan de eisen van VCA certificeringsschema. Door onze kennis en ervaring op het gebied van scheepsmotoren, dieselmotoren en aggregaten in combinatie met onze flexibiliteit kunnen wij onze diensten aanbieden op basis van 24/7 beschikbaarheid en met een wereldwijde inzetbaarheid.

Op al onze diensten, onderdelen (nieuwe en tweedehands) bieden wij standaard 1 jaar garantie of garantie tot maximaal 2000 draaiuren.

Kennismaken

Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze diensten? Laat het ons weten middels het contactformulier op deze pagina of mail of bel ons. Wij maken graag een afspraak met u of komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek om te verkennen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ook verschaffen wij graag een vrijblijvende offerte waarin is gespecificeerd welke werkzaamheden noodzakelijk zijn tegen welke kosten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.