Dieselgenerator

MS Zeewolde, partner voor uw dieselgenerator

Mechanical Support Zeewolde is een gerenommeerde partner als het gaat om het onderhoud, revisering en onderdelen voor uw dieselmotoren en uw dieselgenerator.

Door onze kennis en expertise op het gebied van dieseltechniek in combinatie met onze flexibiliteit en 24/7 inzetbaarheid zijn wij uw partner als het gaat om dieselgeneratoren.

Het belang van planmatig onderhoud

In elk industrieel bedrijf en op elk groter schip is wel een dieselgenerator aanwezig. Een dieselgenerator vervult meestal een vitale rol in de bedrijfsvoering. De dieselgenerator wordt gebruikt voor de primaire stroomvoorziening of als noodstroomvoorziening of voor beiden. Voor de continuïteit van de bedrijfsvoering is het van essentieel belang dat de dieselgeneratoren in een bedrijf of op een schip feilloos werken. Daarom moet elke dieselgenerator regelmatig onderhouden worden.

Uitval van een dieselgenerator op een onverwacht moment brengt altijd extra kosten met zich mee. Dit kan worden voorkomen door planmatig onderhoud uit te voeren.

Behalve dat de kans op onverwachte storing toeneemt, zal ook de slijtage, het verbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen toenemen naarmate minder vaak onderhoud wordt uitgevoerd. Regelmatig onderhoud is dus essentieel voor de goede en ongestoorde werking van dieselgeneratoren.

Milieuwetgeving

De milieuwetgeving op het gebied van de uitstoot van schadelijke stoffen, wordt steeds strenger. Dat geldt ook ten aanzien van dieselmotoren en -generatoren. Bij Mechanical Support Zeewolde kunt u terecht voor een TIER en CCNR classificatie. Daarmee weet u zeker dat uw machines voldoen aan de milieuwetgeving.

Leverancier van onderdelen

Behalve voor onderhoud en revisie van generatoren kunt u bij Mechanical Support Zeewolde ook terecht voor onderdelen, zowel nieuw als gereviseerd, voor praktisch alle typen dieselmotoren en – aggregaten. Wij leveren o.a.:

  • Nokkenassen;
  • Verstuivers;
  • Ge-reconditioneerde koppen;
  • Blokken;
  • Krukassen;
  • Voeringen;
  • Koelwaterpompen;
  • Brandstofpompen;
  • En alle andere noodzakelijke appendages.

Dieselgenerator

Inspecties

Mechanical Support Zeewolde verricht inspecties naar de staat van dieselmotoren en dieselgeneratoren. In een gedetailleerde rapportage ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijke gebreken, de mate van slijtage, de werkelijke prestatie in relatie tot de verwachte prestatie en de noodzakelijke werkzaamheden en de onderdelen die vervangen, dan wel gereviseerd moeten worden.

Kwaliteit

Mechanical Support Zeewolde is VCA-VOL gecertificeerd en geeft standaard 1 jaar of tot maximaal 2000 draaiuren garantie op generatoren, onderdelen (zowel nieuw als gereviseerd) en onderhoudswerkzaamheden.

Kennismaken en offerte

Wilt u meer weten over Mechanical Support Zeewolde of over wat wij voor uw bedrijf of schip kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dan kan door het invullen van het contactformulier op deze pagina of door ons te bellen of te mailen. Wij komen graag een keer bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Ook verstrekken wij u graag een vrijblijvende prijsopgave.