Dieselmotor

Onderhoud dieselmotor

Elke dieselmotor heeft na een bepaalde periode of na een bepaald aantal draaiuren, onderhoud nodig. Dat is beter voor de motor zelf en voor het milieu als het gaat om de uitstoot van CO2, roet en fijnstof. Met periodiek onderhoud gaat een motor langer mee, valt minder vaak uit en verbruikt minder brandstof. Regelmatig onderhoud helpt onnodige kosten te voorkomen en dat is uiteindelijk beter voor uw bedrijfsvoering en uw resultaten.

Dieselmotor specialist

Mechanical Support Zeewolde is de specialist als het gaat om dieselmotoren (o.a. 4-slag Mitsubishi dieselmotoren) en dieselgeneratoren in de scheepvaart of de industrie. Wij verzorgen het onderhoud, de revisie en het overhalen van dieselmotoren en diesel generatoren en van onderdelen. Daarnaast kunt u bij Mechanical Support Zeewolde terecht voor nieuwe en gebruikte dieselmotoren en onderdelen.

Wij bieden wereldwijde service op 24/7 basis. MSZeewolde is VCA-VOL gecertificeerd.

Garantie en kwaliteit

MSZeewolde staat voor garantie voor kwaliteit. Op al onze producten en diensten beiden wij een 1 jaar garantie of garantie tot maximaal 2000 draaiuren. Daarnaast kan MSZeewolde bij alle motoren, onderhoudswerkzaamheden en onderdelen een gespecificeerd onderhoudsrapport leveren waarin is aangegeven aan welke specificaties is voldaan.

Andere diensten

Behalve voor dieselmotoren en de verkoop van gebruikte en nieuwe dieselmotor onderdelen voor de industrie en scheepvaart kunt u bij MSZeewolde ook terecht voor de volgende diensten:

  • De inspectie van scheepsmotoren en dieselmotoren (bijv. na langdurige opslag – of bij schade);
  • De inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde motoren en aggregaten;
  • De levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen en alle andere noodzakelijke appendages;
  • Montage en demontage van industriële installaties en constructies zowel nationaal als internationaal.

Dieselmotor

Erkend voor milieu classificatie volgens TIER en CCNR

Naast de afgifte van inspectierapporten is Mechanical Support Zeewolde ook erkend om voor dieselmotoren en diesel aggregaten een TIER en CCNR classificaties af te geven. Zo weet u zeker dat ook uw machines voldoen aan de milieuwetgeving ten aanzien van de emissie van CO2, roet en de uitstoot van fijnstof.

Kennismaken

Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf en over onze diensten en producten. Voor meer informatie over ons bedrijf en of onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Vul dan het contact formulier op deze pagina invult of mail ons, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn graag bereid om met u kennis te maken.