Scheepsmotoren Friesland

VCA-VOL gecertificeerde partner voor scheepsmotoren Friesland

Net als de motoren van auto’s moeten ook de scheepsmotoren in Friesland onderhouden worden. MSZeewolde is dan uw ideale partner in Friesland. Wij zijn een VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf, gespecialiseerd in het verlenen van service, onderhoud, inbedrijfstellen en inspecteren van industriële – en scheepsvoorststuwingsmotoren als mede aanverwante appendages. Wij bieden veel flexibiliteit in combinatie met ruime kennis en ervaring op het gebied van techniek op het vakgebied van motoren en aggregaten voor schepen. U kunt bij ons terecht voor alle typen scheepsmotoren in Friesland.

Specialisatie

Mechanical Support Zeewolde is gespecialiseerd in het onderhoud en de revisie van scheepsmotoren in Friesland:

Onze diensten

MSZeewolde levert de volgende diensten:

  • Service en – periodiek onderhoud in Friesland van (vele merken) scheepsmotoren;
  • Service – en periodiek onderhoud wereldwijd;
  • Revisie van motoren en pompen;
  • Inspectie van dieselmotoren (bijv. na langdurige opslag – of bij schade);
  • Inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde dieselmotoren en diesel aggregaten;
  • Assistentie bij onderhoud op machines en – of constructies van Industriële installaties;
  • (De)montage van industriële installaties zowel nationaal als internationaal;
  • Levering van nieuwe en gereviseerde diesel en scheepsmotoren;
  • Levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen.

Scheepsmotoren Friesland

Inspectie- en revisierapporten

De diensten van MSZeewolde kunnen in Friesland op verzoek geleverd worden met een onderhouds – overhaal – inbedrijfstellings- en – of inspectie rapport. Uiteraard kunnen wij ook op de door ons geleverde scheepsmotoren in Friesland (waaronder gereviseerde motor delen) een uitgebreid revisie rapport leveren.

Daarnaast kan MSZeewolde, om aan te tonen dat uw scheepsmotoren weer aan emissie regelgeving voldoen, ook zorgen voor classificatie certificering voor TIER en CCNR op de aan u te leveren motor onderdelen in Friesland.

Offerte

Overweegt u onderhoud of revisie aan de motor(en) of aggregaten van uw schip, of bent u op zoek naar onderdelen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij verstrekken u graag een gespecificeerde prijsopgave.

Garantie

Op alle gebruikte motor onderdelen biedt MSZeewolde u 1 jaar garantie of 2000 draaiuren op mechanisch falen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u meer informatie over wat MSZeewolde voor uw scheepsmotoren en aggregaten kan betekenen in Friesland, neem dan contact op middels het bijgaande contactformulier of mail ons. Bellen mag natuurlijk ook.