Generator

Uw generator in vertrouwende handen

Voor onderhoud, revisie of het overhalen van uw generator of uw aggregaat, bent u bij MSZeewolde aan het juiste adres. MSZeewolde verzorgt naast het onderhoud van uw generator ook de levering van nieuwe en tweede handsonderdelen voor uw generator. MSZeewolde is zowel actief in de scheepvaart als in de industrie. Wij zijn wereldwijd actief op het gebied van diesel en diesel gerelateerde service. Wij verrichten onderhoud en inspecties op het gebied van scheepsvoortstuwing en industriële voorstuwing en de aanverwante appendages.

Diensten

Onze diensten bestaan uit

  • Het onderhouden, reviseren en overhalen van alle voorkomende typen generatoren;
  • het verzorgen van de inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde generatoren;
  • De (de)montage van generatoren in industriële installaties zowel nationaal als internationaal;
  • De inspectie van generatoren (bijv. na langdurige opslag – of schade).

Daarbij staan wij 24/7 voor u klaar en zijn wij ook internationaal inzetbaar.

Door de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van diesel technologie en onze flexibiliteit, zijn wij uw partner als het gaat om het in bedrijf houden van uw generator.

Generator

Garantie

Bij MSZeewolde krijgt u standaard 1 jaar of tot maximaal 2000 draaiuren garantie op nieuwe en gebruikte onderdelen. Zo weet u zeker dat u machines ongestoord zullen draaien.

Kwaliteit

MSZeewolde is een VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf. Dat betekent dat onze werkzaamheden altijd aan de eisen voldoen. Desgevraagd geven wij voor al onze werkzaamheden, tweedehands- en nieuwe onderdelen een onderhoudsrapport af waarin nauwkeurig is gespecificeerd welke werkzaamheden zijn verricht en welke onderdelen zijn vervangen, dan wel gereviseerd of overgehaald.

Classificatie volgens TIER en CCNR

Alle door MSZeewolde geleverde apparatuur, onderdelen en door ons verrichte werkzaamheden kunnen worden geclassificeerd voor de TIER en CCNR certificering . Zo weet u zeker dat ook uw generator voldoet aan de milieuwetgeving.

Kosten

MSZeewolde geeft u graag inzicht in de kosten van onderhouds- en revisiewerkzaamheden en van de door ons te leveren machines en onderdelen. Op basis van uw eisen en wensen stellen wij graag een vrijblijvende offerte of prijsopgave op.

Ook voor het uitvoeren van een inspectie verstrekken wij graag een prijsopgave.

Meer informatie over MSZeewolde

Wilt u meer informatie over ons bedrijf en of onze diensten, neem dan contact met ons op. Vul het contact formulier op deze pagina in of mail ons. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag.