Scheepsmotoren Lelystad

Gecertificeerde partner voor scheepsmotoren Lelystad

Als het gaat om het onderhoud van scheepsmotoren in Lelystad, dan is MSZeewolde uw ideale partner. MSZeewolde is een VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf, gespecialiseerd in het verlenen van service, onderhoud, inbedrijfstellen en inspecteren van industriële – en scheepsmotoren en de aanverwante appendages in Lelystad of waar ook ter wereld. Wij staan 24/7 voor u klaar als het gaat om onze diensten op het gebied van de scheepvaart, industrie en pleziervaart. Naast ruime kennis en ervaring op het gebied van techniek op het vakgebied van motoren en scheepsaggregaten bieden wij veel flexibiliteit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud voor alle typen dieselmotoren, diesel aggregaten, dieselgeneratoren en scheepsmotoren in Lelystad, maar ook voor motor onderdelen en generator onderdelen.

Onderhoud, revisie, (de)montage en verkoop

Bij MSZeewolde kunt u terecht voor:

  • Het onderhoud en de revisie van alle typen scheepsmotoren in Lelystad
  • Het onderhoud en de revisie van alle typen dieselmotoren (o.a. 4-slag Mitsubishi dieselmotoren) en dieselgeneratoren);
  • De verkoop van gebruikte en nieuwe motor onderdelen en generator onderdelen voor de industrie en scheepvaart.
  • Service en – periodiek onderhoud in Lelystad van (vele merken) scheepsmotoren;
  • Onderhoud en revisie van scheepspompen;
  • Inspectie van scheepsmotoren en dieselmotoren (bijv. na langdurige opslag – of bij schade);
  • Inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde dieselmotoren en diesel aggregaten;
  • (De)montage van industriële installaties zowel nationaal als internationaal;
  • Levering van nieuwe en gereviseerde diesel en scheepsmotoren;
  • Levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen.

Scheepsmotoren Lelystad

Inspectie- en revisierapporten

Op verzoek verstrekt MSZeewolde bij de geleverde scheepsmotoren in Lelystad (waaronder gereviseerde motor delen) een uitgebreid revisie rapport. Dat geldt ook voor de door ons verrichtte onderhouds- overhaal en inbedrijfstellingswerkzaamheden. Ook deze kunnen in Lelystad voorzien worden van een onderhouds – overhaal – inbedrijfstellings- en – of inspectie rapport.

Milieu classificatie

U kunt bij MSZeewolde ook terecht voor de classificatie certificering voor TIER en CCNR Dit kan voor de aan u geleverde motor onderdelen of voor de in Lelystad voor u uitgevoerde onderhouds werkzaamheden.

Garantie

Bij MSZeewolde krijgt u in Lelystad altijd 1 jaar garantie of garantie tot 2000 draaiuren op mechanisch falen voor alle door ons geleverde gebruikte motoronderdelen

Offerte

Wij verstrekken u graag een gespecificeerde prijsopgave mocht u onderhoud of revisie aan de motor(en) of aggregaten van uw schip overwegen. Ook voor onderdelen verstekken wij graag een prijsopgave.

Afspraak maken

Neem contact op middels het contactformulier op onze website of bel of mail ons voor een afspraak als u meer over onze diensten wilt weten op het gebied van de  Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze diensten op het gebied van scheepvaart, pleziervaart en de industrie.