Scheepsmotoren Lemmer

Keuring en rapportage van scheepsmotoren Lemmer

Heeft u in Lemmer behoefte aan een beoordeling van uw scheepsmotor, dieselmotor of diesel aggregaat. MSZeewolde is bevoegd in Lemmer of waar ook ter wereld inbedrijfstellings- en – of inspectierapporten op te stellen.

Wij voorzien ook de door ons geleverde scheepsmotoren in Lemmer als de door ons in Lemmer gereviseerde motor onderdelen en generator onderdelen van een revisie,- onderhouds – of overhaalrapport. Dit doen wij voor de scheepvaart, industrie en pleziervaart.

Milieuverklaring

Naast het afgeven van inbedrijfsstelling- en inspectierapporten is MSZeewolde als VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf ook bevoegd om classificatie certificering voor TIER en CCNR op de aan u te leveren diesel motoren, diesel generatoren, motor onderdelen en generator onderdelen, af te geven. Scheepsmotoren en dieselgeneratoren moeten tegenwoordig aan strenge milieu-eisen voldoen. Dat is niet anders voor scheepsmotoren in Lemmer. Met onze classificatie kunt u aantonen dat uw scheepsmotoren in Lemmer aan de emissie regelgeving op het gebied van uitstoot van CO2 en fijnstof voldoen.

Garantie

MSZeewolde biedt op alle gebruikte onderdelen 1 jaar of tot maximaal 2000 draaiuren garantie op mechanisch falen.

Gevarieerd dienstenpakket

Naast de inspectie en classificatie werkzaamheden kunt bij MSZeewolde terecht voor een gevarieerd dienstenpakket dat bestaat uit o.a.:

  • Service, periodiek onderhoud en revisie van (vele merken) scheepsmotoren;
  • (De)montage en constructiebouw van Industriële Installaties;
  • Assistentie bij onderhoud op machines en – of constructies van Industriële installaties;
  • De inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde dieselmotoren en diesel aggregaten;
  • De levering van nieuwe en gereviseerde motoren;
  • De levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen.

Scheepsmotoren Lemmer

Wereldwijde service

Niet alleen scheepsmotoren in Lemmer hebben tijdig onderhoud en service nodig. Een schip kan ook onderweg zijn en met pech te kampen krijgen. Tijdig onderhoud van de scheepsmotoren is daarom noodzakelijk. MSZeewolde verzorgt het onderhoud en de service van uw scheepmotoren waar ook ter wereld. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij verlenen service en onderhoud op dieselmotoren, dieselgeneratoren en diesel aggregaten. Tevens verzorgen wij wereld wijd het inbedrijfstellen en inspecteren van industriële – en scheepsvoorststuwingsmotoren en leveren wij motor onderdelen en generator onderdelen voor praktisch alle voorkomende merken en typen en alle aanverwante appendages.

Meer weten

Wilt u een van uw scheepsmotoren of een van uw aggregaten laten beoordelen? Of wilt u meer weten over het dienstenpakket van MSZeewolde in Lemmer voor de pleziervaart, industrie of scheepvaart? Schroom dan niet en neem dan contact op middels het bijgaande contactformulier of mail ons. Bellen mag natuurlijk ook. Wij nemen graag contact met u op.