Motor onderdelen

Aanbod motor onderdelen

MSZeewolde is leverancier van motor onderdelen voor alle typen scheepsmotoren en industriële motoren. Wij leveren zowel nieuwe onderdelen als gereviseerde onderdelen.

Naast de levering van motoronderdelen verzorgt MSZeewolde ook de vervanging en demontage van motor onderdelen alsmede het onderhoud op alle voorkomende typen (diesel) motoren in de scheepvaart en industrie.

Kwaliteit en garantie

MSZeewolde is VCA-VOL gecertificeerd. Alle onderdelen voldoen daarmee altijd aan alle specificaties. Indien gewenst verstrekken wij voor alle onderdelen, zowel voor de nieuwe als gereviseerde, een inspectierapport dan wel een revisierapport.

Daarnaast verstrekt MSZeewolde altijd 1 jaar garantie of tot maximaal 2000 draaiuren garantie op motor onderdelen en montage.

Overige diensten

Behalve voor motor onderdelen kunt u bij MSZeewolde terecht voor een uitgebreid en gevarieerd dienstenpakket zoals:

  • De levering van nieuwe en gereviseerde diesel en scheepsmotoren;
  • Het onderhoud en de revisie van alle typen scheepsmotoren;
  • Het onderhoud en de revisie van alle voorkomende typen dieselmotoren (o.a. 4-slag Mitsubishi dieselmotoren) en dieselgeneratoren;
  • De inspectie van scheepsmotoren en dieselmotoren (bijv. na langdurige opslag – of bij schade);
  • De inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde motoren en diesel aggregaten;
  • De levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen en alle andere noodzakelijke appendages.

Motor onderdelen

Service

MSZeewolde koppelt kennis en ervaring aan flexibiliteit. Daarom kunnen wij 24/7 voor u klaar staan en zijn wij wereldwijd inzetbaar.

Milieu classificatie volgens TIER en CCNR

MSZeewolde is bevoegd om voor alle door MSZeewolde geleverde motoren, aggregaten, onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden kunnen een TIER en CCNR classificatie af te geven. Zo weet u zeker dat ook uw machines voldoen aan de milieuwetgeving ten aanzien van uitstoot van CO2, roet en de uitstoot van fijnstof.

Kosten

MSZeewolde levert een uitgebreid pakket diensten. Daarbij staat maatwerk en kwaliteit voorop. Wij zijn pas tevreden indien u tevreden bent. Onderdeel daarvan is dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarom geven wij u graag vooraf inzicht in de kosten van onze diensten. Op basis van uw eisen en wensen stellen wij graag een vrijblijvende offerte of prijsopgave op. Dat geldt ook voor het uitvoeren van inspecties.

Meer informatie over onze diensten en leveringen

Voor meer informatie over ons bedrijf en of onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u het contact formulier op deze pagina invult of ons mailt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen.