Pleziervaart

Ongestoord genieten in de pleziervaart

In de pleziervaart worden veel dieselmotoren en diesel aggregaten gebruikt. Diesel motoren en diesel aggregaten zijn enerzijds zeer krachtig en anderzijds zeer zuinig. Veel van deze motoren en aggregaten worden echter gedurende relatief korte tijd intensief gebruikt en dan weer gedurende langere periode in het geheel niet.

Om er voor te zorgen dat in de pleziervaart ongestoord kan worden genoten van het varen is het nodig dat de dieselmotoren en diesel aggregaten die in de pleziervaart gebruikt worden, regelmatig onderhouden worden.

Niets is zo vervelend als bij een schip dat uit de winterstalling komt en net klaar is gemaakt voor het vaarseizoen, de motor niet wilt starten of de aggregaten niet meer werken. Een dergelijke storing komt altijd ongelegen als u net uw eerste tripje hebt gepland.

Bij Mechanical Support Zeewolde kunt u terecht voor het onderhoud van alle typen dieselmotoren en aggregaten.

Onderdelen

Ook leveren wij onderdelen, zowel nieuw als gereviseerd, voor praktisch alle typen dieselmotoren en – aggregaten voor de pleziervaart.

U kunt bij MSZeewolde ook terecht voor:

  • Nokkenassen;
  • Verstuivers;
  • Voeringen;
  • Koelwaterpompen;
  • Brandstofpompen;
  • Ge-reconditioneerde koppen;
  • Blokken;
  • Krukassen;
  • En alle andere noodzakelijke appendages.

Behalve voor onderdelen kunt u bij Mechanical Support Zeewolde ook terecht voor de revisie van dieselmotoren, dieselaggregaten en onderdelen.

Pleziervaart

Milieu-eisen

Ook de motoren en aggregaten die in de pleziervaart worden gebruikt moeten aan de wetgeving op het gebied van milieu voldoen. Dieselmotoren zijn weliswaar zuinig, maar stoten toch fijnstof, roet, en co2 uit. Mechanical Support Zeewolde kan uw dieselmotor van TIER en CCNR classificatie, voorzien. Hiermee kunt u aantonen dat uw motoren voldoen aan de eisen op het gebied van emissie en milieu.

Service, garantie en kwaliteit

Bij Mechanical Support Zeewolde kan ook de pleziervaart 24/ 7 terecht. Bovendien geven wij ook in de pleziervaart standaard 1 jaar of tot maximaal 2000 draaiuren garantie op onderhoud en onderdelen. Mechanical Support Zeewolde is VCA-VOL gecertificeerd.

Inspecties

Mechanical Support Zeewolde verricht ook in de pleziervaart inspecties met daaraan gekoppeld de afgifte van gespecificeerde inspectierapporten. Een inspectie kan aan de orde zijn omdat een motor schade heeft opgelopen, gedurende langere tijd niet is gebruikt of bij bijvoorbeeld de aankoop van een schip.

Kennismaken

Wilt u weten wat Mechanical Support Zeewolde voor u kan betekenen, heeft u vragen over ons bedrijf of over onze diensten binnen de pleziervaart, of wilt u een dieselmotor of dieselaggregaat laten onderhouden, reviseren of inspecteren. Neem dan contact op middels het contactformulier op deze pagina.