Revisie motor

Revisie motor

Motoren kunnen ontzettend lang mee mits zij regelmatig worden onderhouden. Ook motoren die zwaar te leiden hebben gehad, onderhevig zijn aan slijtage of die regelmatig geplaagd worden door storingen hoeven, hoeven niet altijd meteen te worden afgeschreven. Een grondige revisie van de motor kan dan uitkomst bieden. Een deels of volledig gereviseerde motor kan vaak weer jaren mee.

Voor een revisie motor kunt u terecht bij Mechanical Support Zeewolde. Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud en revisie van diesel motoren en diesel aggregaten voor de scheepvaart en de industrie. Ook voor nieuwe onderdelen en gereviseerde onderdelen voor alle typen dieselmotoren kunt u bij ons terecht.

Standaard garantie

Op elke revisie motor geven wij standaard 1 jaar garantie of tot maximaal 2000 draai uren garantie.

Emissie eisen

Ook voor een revisie motor geldt dat deze moet voldoen aan de wetgeving op het gebied van milieu en emissie. Dieselmotoren stoten naast co2 ook roet en fijnstof uit. Mechanical Support Zeewolde kan elke revisie motor voorzien van een TIER en CCNR classificatie. Hiermee weet u zeker dat uw scheepsmotor of aggregaat na een grondige revisie, ook voldoet aan de milieuwetgeving.

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

Bij Mechanical Support Zeewolde kunt u terecht voor onderdelen voor alle typen dieselmotoren en dieselaggregaten zoals:

  • Nokkenassen;
  • Verstuivers;
  • Brandstofpompen;
  • Ge-reconditioneerde koppen;
  • Blokken;
  • Voeringen;
  • Koelwaterpompen;
  • Krukassen;
  • En alle andere noodzakelijke appendages.

 

Mechanical Support Zeewolde reviseert ook onderdelen. Ook deze kunnen wij leveren voor een grote variëteit aan dieselmotoren en dieselaggregaten.

Revisie motor

Inspectie

Wanneer een scheepsmotor, dieselmotor of diesel aggregaat, schade heeft opgelopen of lang heeft stilgestaan, dan kan Mechanical Support Zeewolde eerst een inspectie uitvoeren voordat wordt overgegaan tot vervanging, reparatie of een grondige revisie.

Met een inspectie krijgt u een gedetailleerd inzicht in de staat van de machine, de ernst van de schade en de noodzakelijke geachte reparaties.

Offerte

Mocht uit de inspectie blijken dat de machine grondig moet worden gereviseerd, dan zijn wij uiteraard graag bereid voor de revisie een gespecifieerd doch vrijblijvende offerte uit te brengen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Mechanical Support Zeewolde of over onze diensten. Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het reviseren van een of meer van uw machines, neem dan contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Wij komen graag bij langs voor een kennismakingsgesprek of een oriënterend gesprek voor wat betreft de mogelijkheden voor een gedeeltelijke of gehele revisie.