Scheepsmotoren Rotterdam

Gecertificeerde partner voor scheepsmotoren Rotterdam

Elke dag dat een schip onnodig stil ligt, kost geld. Daarom moeten ook de scheepsmotoren in Rotterdam onderhouden worden. Door tijdig en deskundig onderhouden kunt u veel geld besparen. Bent u op zoek naar een volwaardig onderhoudsbedrijf voor scheepsmotoren in Rotterdam dan is MSZeewolde uw ideale partner in Rotterdam. MSZeewolde is een VCA-VOL gecertificeerd montage bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van service, onderhoud, inbedrijfstellen en inspecteren van industriële – en scheepsvoorststuwingsmotoren, dieselmotoren en dieselgeneratoren en de aanverwante appendages. Door onze kennis en ervaring op het gebied van techniek rond motoren en aggregaten kunt u in Rotterdam bij ons terecht voor alle typen scheepsmotoren.

Flexibiliteit

MS Zeewolde biedt in Rotterdam veel flexibiliteit op voor zowel de scheepvaart, industrie als de pleziervaart. Wij verzorgen onderhoud en revisie en bieden service 24/7 waar ook ter wereld.

Gespecialiseerd in scheepsmotoren en dieselgeneratoren

MSZeewolde is gespecialiseerd in het onderhoud en de revisie van:

  • Scheepsmotoren;
  • Dieselgeneratoren en dieselmotoren (o.a. 4-slag Mitsubishi dieselmotoren);

Daarnaast verzorgen wij:

Gevarieerd dienstenpakket

U kunt in Rotterdam bij MSZeewolde terecht voor de volgende diensten:

  • Service, periodiek onderhoud en revisie van (vele merken) scheepsmotoren;
  • (De)montage van Industriële Installaties;
  • Assistentie bij onderhoud op machines en – of constructies van Industriële installaties;
  • Inspectie van alle soorten motoren en diesel generatoren;
  • Inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde dieselmotoren en diesel aggregaten;
  • Levering van nieuwe en gereviseerde motoren;
  • Levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen.

Scheepsmotoren Rotterdam

Inspectie- en revisierapporten

MSZeewolde verzorgt in Rotterdam op verzoek alle diensten met een onderhouds – overhaal – inbedrijfstellings- en – of inspectie rapport. Dat geldt ook voor de door ons geleverde scheepsmotoren in Rotterdam (waaronder gereviseerde motor delen).

Daarnaast kan MSZeewolde ook zorgen voor classificatie certificering voor TIER en CCNR op de aan u te leveren motor onderdelen. Hiermee kunt u aantonen dat uw scheepsmotoren in Rotterdam weer aan de emissie regelgeving voldoen,

Prijsopgave

Wij verstrekken u graag een gespecificeerde prijsopgave wanneer u overweegt uw onderhoud of revisie aan de motor(en) of aggregaten van uw schip bij ons onder te brengen. Ook voor onderdelen kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Garantie

MSZeewolde biedt op alle gebruikte motor onderdelen 1 jaar of 2000 draaiuren garantie op mechanisch falen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat MSZeewolde voor uw scheepsmotoren en aggregaten kan betekenen, of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact op middels het bijgaande contactformulier of mail ons. Bellen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag over onze diensten op het gebied van de pleziervaart, industrie en scheepvaart.