Scheepsmotoren

Scheepsmotoren vormen cruciale schakel in de bedrijfsvoering

Scheepsmotoren moeten veel kracht leveren en worden zelf bloot gesteld aan zware belastingen. Daarom is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Dit voorkomt dat een schip onnodig komt stil te liggen. Regelmatig onderhoud van een scheepsmotor draagt bij aan de continuïteit van de bedrijfsvoering, het voorkomen van onnodige kosten, een zuiniger gebruik van brandstof en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

Specialist in scheepsmotoren

Mechanical Support Zeewolde is specialist in nieuwe en gebruikte scheepsmotoren. U kunt bij ons terecht voor de inbedrijfsstelling van motoren, het onderhoud en voor onderdelen , zowel nieuwe als gereviseerde onderdelen.

MSZeewolde verzorgt ook inspecties van scheepsmotoren b.v. na lange perioden van stilstand, brand of (water)schade. Op basis van een inspectierapport van uw scheepsmotor verschaffen wij u nauwkeurig inzicht in de stand van zaken en wat er nodig is om de motor eventueel weer aan alle eisen te laten voldoen.

Ook op het gebied van emissie kunnen wij u inzicht verschaffen omtrent de prestaties van uw scheepsmotor. MSZeewolde is volledig erkend om voor scheepsmotoren dieselmotoren en diesel aggregaten een TIER en CCNR classificaties af te geven. Zo kunnen wij u informeren over de mate waarin uw motoren voldoen aan de emissiewetgeving ten aanzien van CO2, roet en de uitstoot van fijnstof.

Overige diensten

Behalve de levering en het onderhoud van scheepsmotoren levert MSZeewolde ook nog een aantal andere diensten, zoals:

  • Het onderhoud en de revisie van dieselmotoren en diesel aggregaten;
  • De inspectie van dieselmotoren;
  • De inbedrijfstelling van nieuwe – en of gereviseerde aggregaten;
  • De levering van ge-reconditioneerde koppen, blokken, voeringen, koelwaterpompen, krukassen, nokkenassen, verstuivers en brandstofpompen en alle andere noodzakelijke appendages voor scheepsmotoren en diesel aggregaten;
  • De montage en demontage van industriële installaties en constructies zowel nationaal als internationaal.

Scheepsmotoren

Kwaliteitszorg en garantie

MSZeewolde is VCA-VOL gecertificeerd. Kwaliteitszorg is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Daarom krijgt u bij MSZeewolde standaard 1 jaar garantie of garantie tot maximaal 2000 draaiuren op alle geleverde motoren en onderdelen.

Emissie en milieu

De milieu eisen ten aanzien van de emissies van co2, roet, fijnstof etc. worden steeds strenger in de scheepsvaart. Om aan deze eisen te voldoen moeten scheepsvoortstuwingsmotoren regelmatig gecontroleerd worden op de uitstoot van schadelijke stoffen. MSZeewolde kan voor alle typen dieselmotoren en diesel aggregaten een TIER en CCNR classificaties afgeven.

Informatie en offerte

Wij informeren u graag over ons bedrijf of over onze diensten. Voorts zijn wij graag bereid om prijsopgave te verstrekken voor motoren, onderdelen of diensten. Wilt u meer weten? Vul dan het contact formulier op deze pagina in of bel of mail ons.